Къде е новият офис на бившия премиер на Русия Дмитрий

...
 Къде е новият офис на бившия премиер на Русия Дмитрий
Коментари Харесай

Медведев отказа кабинета на Брежнев

 

Къде е новият офис на някогашния министър председател на Русия Дмитрий Медведев? Отговор дава обява в съветското издание БРК.

Най-вероятно новият заместник-председател на Съвета по сигурност ще се придвижи на знаково място в Москва,  известно като „ Дом с раковините “. Това е постройка, която е   паметник на културата, издигната през 1899 година, в която е живял търговецът -милионер Арсений Морозов. След революцията тя отива в активите на страната, а по-късно там се населява от посолствата на Япония и Англия. За малко там се е издавал и вестник „ Британски съдружник “.

След 1959 година постройката става част от парцелите на тогавашния Съюз на руските общества за дружба и културни връзки зад граница. През 2006-та година напълно е ремонтирана и е употребена за публични приеми, давани от властта. Медведев постоянно е провеждал мероприятия в нея.

Според съветската медия, на Медведев му предложили и кабинета на настоящия първи вицепремиер – Андрей Белоусов, в който в миналото е работил някогашният общоприет секретар на Комунистическа партия на Съветския съюз Леонид Брежнев, само че Медведев изрично отказал да остане в Кремъл.

Твърди се, че някогашният министър председател ще резервира резиденцията „ Горки-9 “, в която от години живее.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР